IMG_5837

Jimmy Choo Floral Jimmy Choo е един истински свеж, плодов и летен аромат. Пълен с живот, усмивки и желание за горещо хубаво лято, споделени емоции и зареждащи ваканции.

В парфюма откриваме невероятни сочни и сладки нектарини, които се усещат много добре и то в продължение почти на цялото развитие. Още с първите пръски усещате сладкия им сок, който сякаш се излива в устните ви и по брадичката, след като сте отхапали от вкусния плод. Много автентично са предадени и аз ги обожавам в Jimmy Choo Floral.

Цитруси, но не кисели, сладък грах, аpricot вlossom, муск, аброксан и дървесни нотки изграждат тази лятна композиция, за да ни дарят със свежест при всяко вдишване.

Жегите са отлични за носене на Jimmy Choo Floral. В тях той излъчва добре и има добра трайност. И все пак кой търси трайност през лятото? Всичко хубаво в топлите месеци свръшва бързо и остават само спомени. Като леден коктейл на плажа, гмуркане в големи вълни и страстна лятна целувка.

IMG_E5852

Jimmy Choo Floral стои на място във всякакви приключения и може да се носи денем и нощем, като търпи много пръскане и често подновяване. Аз лично го усещам достатъчно дълго на кожата си, но искам отново и отново да се наслаждавам на вкусните, много сладки нектарини от началото.

Нося го още от ранна, прохладна утрин и към обяд, когото навън не се диша, пръскам отново и получавам щастие. Привечер посрещам златия час и мъжа си отново обляна в зеления сок.

Флаконът е красив и много удобен за пръскане. Само като го погледна и се настройвам на вълна радост. Чудесен е като нежна въздишка, след тежки вечерни аромати, които страшно обичам и нося и лятото, когато има вятър край морето. Но те изморяват и досаждат, и е абсолютно невъзможно да се носят два пъти подред. Тогава посягам към своя зелен плодов флорал Jimmy Choo Floral, който получава комплименти за свежестта и доброто си изпълнение. Всички отбелязват нектарините и ги харесват.

IMG_5861

Не е уникален, но е щастлив аромат. Не претендира, не изисква, не тежи и не влачи метров шлейф, но зарежда. Високите температури и влагата привличат точно такива плодови цветни  аромати и ги харесват много, като им помагат да се разкрият най-добре. Този парфюм не е за студ и го носете точно сега.

Бъдете весели, щастливи, свежи, добре изглеждащи и чувстващи се и имайте прекрасно лято!

IMG_5817

*PR sample

Review 0
5.8 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата5.5
Времетраене на аромата5
Послемирис5.5
Лукс7
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка