IMG_8581

Jaipur Bouquet Boucheron е парфюмът с най-красив флакон, който съм виждала тази година. Влюбих се от пръв поглед, като го видях на рафта в парфюмерията и се надявах сока вътре да ме грабне, така както и феноменалния флакон в изумруден цвят.

За моя радост ми легна на кожата отлично и вече съм пристрастена към кадифената мекота и нежност, които излъчва. Това е силно цветен парфюм. Лек, ефирен и свеж.

Жасмин самбак, роза, грейпфрут, пачули, санталово дърво, зелени листа от манго, кедър, orris и  cashmer wood са подредени с лекота в пирамида, която ме кара да трептя от вълнение всяка вечер в продължение на много дни. Това е парфюмът ми за „лека нощ“, който обожавам, мъжът ми също и се пръскам по малко вечерно време. Пристрастена съм буквално към топлия му цветен полъх.

Получих го като подарък от бранда, за което много им благодаря. Донесоха ми нова любов, нови емоции и ново вдъхновение.

IMG_8664

IMG_8604

Този парфюм буквално ме успокоява и ме кара да се чувствам добре в прохладните вечери. Напоследък съм изморена от промяната на времето съчетана с доста работа, постоянно общуване с много хора и  грижи по децата, и се нуждая поне вечер от уют, топлина и спокойствие. Това намирам в няколко пръски от изумрудения Jaipur Bouquet Boucheron.

Висшата бижутерия на Boucheron е истинска легенда. Нейн създател е Луи Бушрон, който преди повече от век и половина пътува постоянно до Индия в търсене на редки скъпоценни камъни и остава запленен от индийската култура.

Jaipur Bouquet Boucheron е вдъхновен от емблематичната гривна Jaipur като флаконът повтаря формата, цветовете и блясъка на едноименното бижу. Великолепен е. Разстила се нежно като най-финна коприна по тялото и го обвива в лукс и воал от светлина.

IMG_8506

IMG_8539

Много лек, но доста траен, той не превзема стаи, не крещи, не излъчва силно и е наистина като въздишка. Като погалване от любима ръка, като нежно положена на рамото ръка в любовна прегръдка, като въздушна целувка в тъмната нощ.

Успокояващ, нежен, лек, ефирен и мек –  това са думите които напълно описват тази цветна феерия.

Парфюмът е според мен много подходящ за подарък за дами от всякакви възрасти, защото не крие изненади, рискове и има наистина феноменален флакон. Поднесох го за проби на много хора и беше напълно одобрен, като имаше и доста влюбвания.

Неслучайно съм го снимала с бели рози, той е деликатен като леките им, нежни листенца, потръпващи от полъха на вятъра.

Интересно е, че аз усещам понякога здравец в парфюма, който не е посочен в пирамидата, а това чувство се създава от специфичната комбинация на някои нотки. Това много ми харесва, защото дава зеленина, прохлада и свежест на цветята с дървесина.

Скъпоценен камък достоен за всяка парфюмна колекция и всеки ценител, защото хубавият парфюм е емоция точно както музиката и изкуството. А този парфюм е много хубав!

Аз съм голям почитател на бранда Boucheron, на повечето им парфюми и страшно харесвам и предишното кристално синьо предложение Boucheron Fleurs Boucheron, който също е нежност във флакон. Ще го купя задължително и то много скоро. Така тоалетката ми ще бъде украсена от две бижута, за да им се радвам постоянно.

Линията BOUCHERON QUATRE е една от най-харесваните, лесни за носене и подаряване. А в La Collection са произведенията на висшето парфюмерийно изкуство на марката. Там лош парфюм няма и ви съветвам да пробвате и купувате, защото има вече спрени парфюми.

Вие пробвахте ли цветното изкушение Jaipur Bouquet Boucheron? Напишете ми моля, в социалните мрежи харесвате ли флакона и парфюма и как се развива при вас.

IMG_8742

IMG_8704

IMG_8714

*PR sample