DSC06337

J`Adore In Joy Christian Dior е новият парфюм в колекцията ми от различни видове J`Adore Christian Dior. Получих го като изненада на партито за представянето на новите продукти на Dior, за което вече ви разказах тук.

Познавах парфюмът още преди зареждането му в България, много го харесвах и очаквах с нетърпение. Той е различен J`Adore. Разликата от останалите му събратя от фамилията е в това, че е солен. А мен солта в парфюми, а и не само, ме радва много. Много, много! Обожавам карамел със сол, шоколади със сол, солени десерти и въобще комбинацията сладко-солено.  Издирвам сол в аромати и много се радвам като парфюмеристите използват тази интересна съставка в своите нови произведения.

DSC06339

DSC06347

При вида на аранжировката на J`Adore In Joy на партито онемях. Голяма красота Диор! Напълнихте ми душата.

DSC06274

DSC06289

DSC06293

J`Adore In Joy е във floral fruity категория и съдържа освен любимите ми силни бели цветя като жасмин самбак, иланг – иланг, нероли, тубероза и праскова, и сол.

Прекрасна бутилка със сок в прасковен цвят и характерно изпъкнало дъно, разсейващо светлината. Капачката…за нея трябва ли да говорим и какво да изречем?! Любимка ми е сред парфюмните капачки. Добро пръскало, разпръскващо силна хубава мъгла. Отличен интензитет, шлейф и трайност на аромата на моята кожа. Усещам го хубаво около 8 часа.

С първите пръски се усеща сочна зряла, но не сладка праскова с много сол. Това плодово – солено докосване е необичайно и изостря сетивата ми. Има очакване, има изненада! А това е просто божествено!

DSC06348

DSC06350

Някои хора пишат, че солта ги дразни, напряга или го усещат дори йоден, но при мен този аромат ухае на безгрижна ваканция край солено море и плодни дръвчета примамващи да протегнеш ръка и да откъснеш сочния им плод.

Страшно ми харесва това, че не е сладък и натегнат. Но не и ефирен. Точен е! Туберозата и жасмина не са животински и мръсни, и не навяват плътски асоциации. Прасковата и солта ги олекотяват и не им дават да завият в задушливата посока, характерна за силните бели цветя.  Това е летен аромат и аз не бих желала да не мога да го нося и в горещини. А лятото е горещо. Ще бъде с мен със сигурност на голямата ми лятна ваканция, за да затворя спомени от нея с него. J`Adore In Joy и мократа от плуване кожа са картина, която ме вдъхновява. Обичам водата, плуването и понеже се пазя стриктно от слънцето си позволявам да пръскам парфюми и на плажовете.

DSC06366

DSC06371

Блестящ, светъл аромат! Никога няма да сгрешиш и да не го отнесеш към семейството му. Ако сте фенове на J’Adore Dior непременно пробвайте и това предложение на Francois Demachy. Отдайте на удоволствието да пробвате нещо по-различно. Може да ви хареса, а може и не, но пробвайте на кожа, а не на хартиен блотер, защото кожата го затопля и кара солта да изпъкне, да се развие и блендира с цветния фон.

Аромат на радост, любов към живота, безгрижието и цветята. Весел парфюм, без да е веселяшки и да ме разсмива с неосъществени претенции. Моето сърце е заето отдавна с J`Adore L`Absolu Christian Dior, J`adore L`eau Cologne Florale, J`Adore L`Or  и ЕДТ версията, а сега се отвори място и за J`Adore In Joy. Харесвам и нося всичките в различни сезони, на различни места и при различни настроения. Ще си купя за зимата и J’adore Touche de Parfum, който отлагам вече достатъчно дълго.

DSC06379

DSC06384

Не намирам абсолютно нищо общо с Womanity Thierry Mugle, който също има солена бележка. В него обаче аз откривам метална нишка. Имам го и него, нося го понякога и ми харесва /ясно е щом го имам/, но J`Adore In Joy е съвсем различен парфюм.

Не мога да не отбележа и любимата ми Charlize Theron, която е толкова красива и така добре представя този аромат. Слънчева, златна жена със златен парфюм в ръцете. Как да не го пожелая?

Една жена облечена с J`Adore винаги ще изпъкне, защото тази серия на Диор е символ на изисканостата, на женствеността, на класата и лукса. Няма място, където умело положен такъв парфюм да се отрече тотално или да не се забележи.

В моето семейство любовта към J`Adore върви по наследство и се надявам и дъщерите ми да харесват, и носят тези елегантни парфюми на Christian Dior.

Вие харесвате ли J`Adore и J`Adore In Joy?

DSC06386

DSC06405

Review 0
6.9 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата6.5
Времетраене на аромата6.5
Послемирис5.5
Лукс9
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка