IMG_1873

Знаете голямата ми любов към парфюмите на Etienne Aigner. Винаги ги чакам с нетърпение, следя и ги нося много, като повечето ми допадат.

Iconista Etienne Aigner дойде при мен изненадващо в един хладен ден и ме очарова от първо пръсване, защото дълго време търсех парфюм с плодово-виолетков аромат. Все не попадах на това, което си представях и продължавах да търся, защото наумя ли си, че ми се носи даден парфюм не се спирам пред нищо.

Iconista обаче покри очакванията ми и ме накара да съм радостна от срещата с новия си парфюм изненада.

Той е добре блендиран и се усещат отделните му нотките добре, както и в хубава комбинация помежду си. Пирамидата му е изградена от бергамот, розов пипер, червени плодове, роза, виолетки, лилия, муск, ирис, муск, ванилия, амбра и пачули. Богат парфюм за дами от всякаква възраст и за всеки повод.

В студено време се развива отлично, стои леко, но излъчва добре, при хубаво напръскване и показва отлична трайност на кожата ми. Може да се носи през деня, когато го харесвам най-много, но се вписва и вечер.

IMG_1837

IMG_1858

IMG_1838

Комбинацията от червени плодове и виолетки, с пудрени нотки и сериозна база, дава подчертано излъчване на женственост и умело описва достойнствата на дамата, която го носи.

Парфюмът не е строг, нито провокиращ. Спокоен е и просто красив. Стеле се по кожата и дава усещане за човек, който се впуска в делничните проблеми с увереност и лично обаяние.

Не дразни, не тежи, не се впива и не трови околните. Не стои близо до кожата, а излъчва и се усеща, но няма да влезе в личното пространство на околните. Не е прекалено пудрено ирисов, червените плодове и топлия амбър му пречат да мирише гримово, не е сладък, нито кисел или чисто плодов.

Iconista Etienne Aigner е поредният добър парфюм от елегантната марка, който се вписва отлично в забързаното ежедневие и е подходящ и за подарък, ако не познавате вкуса на дамата. Сигурна съм, че няма да разочарова, защото всеки иска да мирише нежно и жествено.

Обичам елегантни, но непретенциозни парфюми, който можеш да носиш с всякакво облекло и при всякакво настроение. Не всеки ден човек може да понесе, парфюмът му да го носи него.

IMG_1895

IMG_1816

С Iconista ще ви забележат, ще ви направят комплимент и винаги ще отбележат, че ухае хубаво наоколо. Защото парфюмът наистина изпълва пространството с женственост, чер и своя красота. Забележете, че той е изграден от най-женствените нотки, които са постоянно присъствие в красическите парфюми от всички времена.

Той е модерен, но не залита в никакви крайности, а е взела най-доброто от няколко десетилетия.

Мирише лилаво, но ако търсите изявено виолетков парфюм, не е такъв. Аз не харесвам самостоятелни силни виолетки, а винаги добре съчетани и затова Iconista ми пасва толкова добре. Розата се усеща, но е пудрена и не се бори за надмощие.

Базата е плътна, както вече писах сериозна и кара парфюмът да има добра трайност, без да утихва или умира след определен период, като отрязан с нож.

Флаконът само като го погледнете, описва какво точно ще откриете, като отворите сребърната му капачка. Много добро съчетание със сока вътре е. Масивен, средно тежък и удобен за пръскане.

Ако търсите много добре направен класически плодово-цветен аромат, погледнете Iconista Etienne Aigner.

IMG_1881

IMG_1826

IMG_1945

*PR sample

Снимките са правени в коледния кът на Mall Bulgaria.