DSC05452

Здравейте,

Honour Woman Amouage е парфюм, който поразява и трудно се описва. Това е за мен Кралицата на белите цветя! Съвършенството на бялата аура, затворена в подходяща, супер луксозна и привлекателна бутилка. Сложност, елегантност и обаяние с всяко натискане на пулверизатора. Чиста женственост!

Вдъхновен от тъжната история на Madame Butterfly от операта на Пучини. Драматична любовна история, която се разказва от букет интригуващи бели цветя, всяко носещо своята символика. Красивият флакон, изработен от бял кристал е символ на вечността.

DSC05456

DSC05456

Парфюмите на Amouage са супер сложни, много силни, много носталгични и абсолютно всички сериозно променливи. Застават на кожата по различен начин, почти всеки път и не подлежат на никакво укротяване. Аз ги обожавам и при празнични поводи, в подходящо време и настроение, ги нося или по-точно те носят мен. Не съм пробвала лош парфюм от цялата им линия /дамска и мъжка/ и смятам, че са самото съвършенство в парфюмното изкуство. Всичко е изпипано и луксозно.

Honour Amouage е най-красивият белоцветен аромат, който някога съм помирисвала. Знаете, че съм голям фен на белите цветя и нося много, и често. Никога не подминавам за проби парфюми, съдържащи тубероза, гардения и жасмин.  Тук те са в невероятна хармония. Парфюмът е с изключително добра свежа, зелена и млада гардения. Обичате гардении?! Honour има много и най-добрите!

DSC05459

DSC05460

Екзотичен, изящен, силен, сетивно богат, чувствен, интензивен, леко упоителен и примамлив аромат. Личи си, че са използвани най-качествени съставки, защото нищо не тежи, не вкисва, нито замирисва на цветя престояли във ваза. Не боли глава и не души, дори и да се прекали с количеството, а  това е много лесно, защото при Амуаж всичко над 4 пръсвания е вече прекалено.

Отваря се зелено, флорално и с кисел ревен, който не разрешава на сладките бели цветя да завият в сапунена или силно кремообразна посока. Светлина струи отвсякъде и Honour е страшно подходящ за пролет и дори прохладните летни вечери.

Сериозна сила, трайност, интензитет и излъчване. Личи му, че е член на семейството на Амуаж безспорно.

Този божествено нежен аромат е много подходящ за сватби. Носила съм го като гост и се радвах на комплименти. Смятам, че ще стои много добре и на булки.

Нотките са : кориандър, пипер, ревен, карамфил, жасмин, гардения, тубероза, момина сълза, ветивер, опопонакс, кехлибар, тамян и кожа.

DSC05480

DSC05476

Тамянът е толкова красив в базата, както и във всички останали Амуажи. Солидната основа държи този аромат изправен като монумент. Ако не бяха тези интересни, изграждащи нотки, ароматът щеше да се носи като по-обикновен белоцветен, но основата тук е изключително важна. Аз съм силно привлечена от нея и противопоставянето и на нежността, и чистотата на зелените флорали. Представете си белота и тайнствена нежност, които са обвити и замъглени от сребърен тамян, опопонакс, зелен ветивер и лек намек за кожа. Любовта никога не е само невинна и чиста! Тя има различни страни и измерения, често тъмни и страшни, и това тук е пресъздадено великолепно. Приказка разказва този парфюм! Нямам думи, които да опишат красотата му. Ако ви попадне пробвайте го!

DSC05479

DSC05474

DSC05481

Review 0
8.5 densi
Потребители 10 (1 Гласувай)
Сила на аромата8
Времетраене на аромата8
Послемирис8
Лукс10
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка