IMG_4820

Girls Can Say Anything.

Да, могат! И трябва да бъдат чути.

Вашият парфюм също говори много и ако се вслушват повече хората, ще могат да разберат доста неща за вас.

Girls Can Say Anything Zadig & Voltaire е новото предложения на марката и с него те заразяват света с радост, младост и приповдигнато настроение. Този парфюм е любов за мен от първо вдишване. Не можах да устоя на веселието, което излъчва и проповядва. Казах „Да“ на Zadig & Voltaire преди години и те не ме разочароват с всеки следващ свой аромат. Много са ми приятни и любими всичките им парфюми вк. и мъжките.

Носят се лесно, смесват се отлично, разпознаваеми са и различни и най-вече са жизнерадостни. Не са тежки, мазни, провокативни и зли, а мед за душата и сетивата.

Такъв е и Girls Can Say Anything. Той казва „вземи ме, носи ме, обичай ме и аз ще ти се отплатя с комплименти и горещи емоции“. Летен, искрящ и прекрасно съчетан, като композиция.

IMG_4827

IMG_4836

IMG_4802

В пирамидата му откриваме ирис и божур, амбър, ванилия, муск и зърна тонка. Те са в точните дози за получаване на парфюм тип „шампанско“, звънлив и ярък. Силен, но не и тежък.

Отваря се плодово цветно, леко кисело, за да се понесе с муск към гореща амборово-ванилова база. Нищо сложно, нищо изненадващо, нищо натоварващо.

Уместен във всякакви ситуации, търпящ и малко, и много напръскване, горещо ви препоръчвам да пробвате този парфюм, ако харесвате марката и търсите нещо интересно. Още повече, че както вече писах се съчетава чудесно с Girls Can Do Anything Zadig & Voltaire. Може да се смесват и пръскат едновременно, като вие можете да си сътворите сами парфюмни коктейли и то различни. Това е много забавно.

Красиви и удобни флакон и опаковка, и много забавно представяне. Всичко е закачливо в този парфюм. Носи младост, носи енергия, носи усещане за свобода, без да декларира сложност и претенции някакви.

IMG_4776

IMG_4777

Когато го нося се чувствам свежа и ми се шурее. Идват ми мисли за летни приключения и ваканционно настроение, плажове, море, леки дрехи. Може разбира се да се носи и през другите сезони, като само в много студено време не си го представям, защото смятам, че студа ще го замрази, а този парфюм е тъпъл и харесва топлината, за да се разкрива постепенно на кожата.

Ванилията не е ядлива и е балансирана от муск и амбър, като парфюмът не е много сладък, а е просто горещ. Ако обаче не сте фенове на сладки парфюми, не е за вас.

Обичате ли да усещате божур в парфюми, тук можете да го помиришете добре в началните нотки. Зърната тонка също се усещат много добре, а аз съм им страшен почитател и вероятно затова харесах и купих парфюма в бебче 30 мл. веднага. На мен ми се случва рядко веднага да си отворя портфейла за парфюми, обикновено пробвам доста пъти  и обмислям хубаво преди да влезе в колекцията ми, за да не се налага после да трябва да излиза без време. Този дойде моментално.

Винаги когато го нося се чувствам добре, а точно това е целта на парфюмите. Те казват: „Бъди щастлив, бъди уверен, бъди себе си, живей, както искаш и дарявай любимите си хора с любов, топлина, радост и красота“

IMG_4745

IMG_4732

Review 0
6.5 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата6
Времетраене на аромата6.5
Послемирис6.5
Лукс7
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка