IMG_1992

Здравейте,

на 20 Септември бях гост на парти по случай лансирането на новия парфюм на Elie Saab Girl of Now.

Преди да ви разкажа за аромата и купона, ще тръгна малко по-отдалеч. Преди около два месеца моята приятелка парфюмиста, която живее в Германия и за която съм ви споменавала нееднократно, ми разказа развълнувано, че са пуснали нов парфюм на Elie Saab, който е в страхотна бутилка и е правен точно като за мен. Сладък, бадемов, женствен и плътен. Това ми стигаше за да затая дъх и да чакам този „мой“ аромат постоянно. Четох, питах кога ще е тук, вълнувах се. Дали?!

В слънчев Септемврийски ден видях в мейла си покана за лансирането му и просто подивях от радост, защото освен запознанство с нов парфюм, който щеше да ме грабне вероятно, получавах бонус и невероятно емоционално и изпипано парти. Незабравими са винаги, организираните партита от екипа на Notos и тук е мястото да им благодаря за поканите и феерията от вдъхновяващи емоции! Велики сте!

IMG_1457

IMG_1979

IMG_2001

IMG_2004

Сряда, дъжд, дантела и дълги лимузини, отвеждащи гостите в незнайна посока. Шампанско и блясък в очите. Вълнение и нетърпение какво точно предстои. Високо, тъмно, заря и рокли в стила на Elie Saab. Усмивки, оригинални снимки, коктейли с бадемов привкус и най-красивите блотери под формата на въртящи се цветя, за пробване на парфюма.

Парфюм. Момент. Момиче. Привличане. Опознаване. Привързване. Комплименти. Любов!

Да, К. любима моя, както винаги беше права! Girl of Now Elie Saab е точно като за мен. Женственост и красота. Всичко в този луксозен продукт ми харесва. Цвят, украса, шише, сок, презентиране и начин по който стои. Обичам парфюми, които ме харесват и се носят на талази от мен.

С Girl of Now открих нещо странно и много хубаво. Като се напръскам два, три пъти за ежедневна разходка, той стои леко и е доста цветен. Усеща се хубаво, но е ефирен и нежен и не би попречил никому.

За вечерен повод обаче преди дни, реших да се напръскам сериозно с над 10 пръскания по цялото тяло и тогава парфюмът беше различен. Гъст, силно бадемов, нектарест, сладък и много плътен. Показва по-силен гурме характер. Носи се във въздуха с постоянен висок шлейф и привлича силно внимание дори в задимени помещения. Трайност над 12 часа и невъзможност за смяна преди да се измие косата.

Аз обикновено сменям парфюм по два пъти на ден, за да мога да нося всичко налично в колекцията ми, но с това съкровище не става. Не се плашете и пробвайте да се напръскате много и ще видите как се променя харизматата на парфюма. Знам че много хора харесват и имат вече този аромат, но не са свикнали да ползват ароматите с много апликации. Тук става чудо просто.

IMG_2029

IMG_2008

IMG_2040

Girl of Now Elie Saab е „гърли“ аромат за всяка възраст и съдържа във върха нотки на портокал, круша и шам фъстък. В средата има портокалов цвят, магнолия и бадеми, а в базата пачули, тонка, сashmeran и отново бадеми.

Не е прекалено сладък, а кремообразен и мек. Мирише на сладки бадеми и шам фъстък. На прага на гурме е, но не пресича линията. Със своите сладки, вкусни нотки на ядки, обгръща като силна прегръдка и успокоява, но същевременно не е домашен, а много изявен секси аромат. Няма да ви се готви или яде като носите Girl of Now. Лимузините и фойерверките му отиват, от собствен опит ви казвам.

Споменавала съм, че съм много силно емоционална парфюмно, а и не само, и свързвам винаги миризмите със събития, поводи и случки. Този винаги ще ми носи усещане за безгрижие, веселби, смях, партита и хубав живот. Прави ме щастлива. Семейството ми го харесва също много и ме подканят да го слагам за тях. С удоволствие го правя.

Парфюмът има леки прилики с Poison Girl ЕДП Christian Dior и ако го харесвате, задължително пробвайте Girl of Now. Едно леко усещане за марципан полят със разтопен шоколад и украсен с протокалов цвят, витае и в двата парфюма и ги прави неустоми за мен.

Сега като ви казвам, че нося някой аромат често, е редно да спомена, че аз мога да нося парфюм от моята колекция два пъти годишно. Когато нося „често“ т.е. в месеца примерно 6-8 пъти някой предпочитан в момента, други остават на заден план и няма да им дойде ред тази година. Малко тъжно, защото обичам всичките си парфюми, но факт. Винаги има нови любимци, нови страсти, нови настроения.

Girl of Now е вдъхновен от чанта от круизна колекция на дизайнера, която е с подобни цветя, като прекрасния флакон на парфюма. Той е стилно украшение за всяка тоалетка.

Харесвам силно парфюмите на Elie Saab. Нося вече три и съм сигурна, че няма да останат толкова. Вие харесвате ли ги и кои са любимците ви?

IMG_1982

IMG_1989

IMG_1996

Парфюмът ми е даден от бранда, но мнението, както винаги си е лично мое.

Review 0
7.1 densi
Потребители 3.3 (3 гласове)
Сила на аромата6.5
Времетраене на аромата7
Послемирис7
Лукс8
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка