IMG_2387

Честита Нова Година!

Приятели мои, бъдете здрави, весели, щастливи и с късмет. Нека всичко ви се случва с лекота и усмивките не слизат от лицата ви. Годината да бъде добра, успешна и спокойна за всички!

В първия пост за 2019 г. ще ви представя новия глос на Fenty Beauty FU$$Y. Той е розов и аз го купих веднага със зареждането му в Sephora България, където единствено се предлага марката на Риана.

Нямам предишния Fenty Glow и не мога да ги сравня. Купих си преди Diamond Milk и понеже много го харесвам и нося, реших да си взема веднага и новия FU$$Y. Обичам розовия цвят и винаги съм привлечена от гримове в него. Козметиката на Риана ми е абсолютен фаворит към момента и се вълнувам от всеки новоизлязъл продукт.

Глосът FU$$Y е в същата опаковка, шише и с голям апликатор, както и другите глосове от колекцията Gloss Bomb. Описан е като Shimmering Dusty Pink.

IMG_2480

IMG_2402

IMG_2427

FU$$Y е глос с меко розов, по-топъл отенък и леки блестящи частички вътре в розово и златисто, които на устните ми не си личат почти. Силно прозрачен, той е малко по-розов от цвета на устните ми и в първия момент бях разочарована. Очаквах розов глос с хубав цвят, а той е само леко блестящ и с цвета на устните ми. Частичките не дават силен перлен ефект.

След като преодолях разочарованието ми хареса, защото не лепне и чувствам устните си добре, като е нанесен. Зимата устните ми се пресушават и е абсурд да нося матиращи и изсушаващи червила. Търся лекота, мекота, комфорт и хидратация. Този глос е хидратиращ, съдържа масло от шии и дава мекота и влага. Трае около три часа без хранене, иначе се изтрива веднага.

Нося го често, харесвам го, защото ми дава необходимия комфорт, но не бих го купила отново, защото не е нищо интересно, а имам много глосове и търся винаги впечатляващи продукти.

По същата причина не бих купила и Gloss Bomb вече, а се замислях. Най-много харесвам като цвят от серията Diamond Milk, който е shimmering pearl. Имам го него и е наистина страхотен.

FU$$Y може да се нанася върху всякакви червила и признавам резултатът е много добър. Понеже е леко и топло розов, не променя силно цвета, а прави червилото влажно и секси. Страхотен ефект е. Diamond Milk е бял и силно блестящ и променя цвета, което на мен не ми харесва и затова предпочитам FU$$Y като топър.

Харесвам много аромата и консистенцията на глоса, а най-много апликатора. Той ми е абсолютен фаворит за нанасяне на глосове. Нанася се лесно без огледало и няма никаква нужда от повторения или напластяване. Не тече от апликатора и с това няма риск от капване и цапане на дрехи, което ми се е случвало с други глосове и е супер неприятно.

FU$$Y е подходящ за всички тонове на кожата и е идеален за подарък за млади хора, харесващи сочни, обемни и меки устни без лепкав ефект.

IMG_2439

IMG_2453

IMG_2460