IMG_1154

Здравейте,

след като направих петнадесетдневен курс с Firming Remodelling Mack, съм готова да споделя резултатите с вас, както обещах в този пост за стъпването на луксозната марка ЕISENBERG на българския пазар.

Маската, както и другата бяла козметика на бранда има патентована формула TRIO-MOLECULAIRE, в която три свързани молекули заедно работят в синергия, за да регенерират, енергизират и доставят кислород на кожата. Жозе Айзенберг базира 15 годишното си изследване на комбинирано действие и антиейдж ефект на биокозметичните молекули ензим, цитокин и биостимулин.

Firming Remodelling Mack ЕISENBERG е 75 мл. и е опакована в непрозрачна пластмасова туба с капачка, която се завърта. Има и кутия с указания.

Продуктът е един от бестселърите на марката, няма парабени и е насочена към енергизиране, съживяване и регенериране на кожата.

Специфичното при нея е, че е за лице, очи, шия и деколте, т.е. може да се нанася и върху околоочния контур, което е рядкост при маските. Специално разработена и за тази нежна зона, леката емулсия съдържа капсулирани витамини А и Е, масло от гроздове семки и екстракт от зелен чай. Със силен противостареещ ефект.

IMG_1157

IMG_1204

Препоръчителната употреба е да се нанесе на тънък слой връху почистена кожа и да се измие с топла, но не гореща вода, след 5 минути. Това може да се прави, когато искаме кожата за заблести за „Експрес“ ефект или да се направи цялостна антистарееща програма от 8 до 15 дни ежедневно нанасяне. Тогава се прави интензивно „супер стягане“. Ако пък желаете домашно СПА може да я оставите да действа върху зоните 15 минути, един или два пъти седмично.

Както вече писах, на границата на два сезона предпочитам да засиля сериозно грижата за кожата и поради това направих  най-дългия антистраеещ курс, като нанасях маската всяка вечер и я държах доста повече от 5 минути. Винаги правя така, държа маските повече от посоченото време. Нямам чувствителна кожа и никога не съм имала проблеми с  този по- дълъг престои върху лицето.

Резултатът е чудесен и съм изключително доволна от курса. Плътна, здрава, блестяща кожа с изгладени фини линии. След маската се усеща напоена и просто „дебела“. Излъчва блясък и изглежда добре.  Нямам допълнително омазняване, но маската съдържа спирт и на мен това е единственото нещо, което не ми харесва. Притеснявам се от леко пресушаване и омазняване като последваща реакция.

IMG_1190

IMG_1166

Премахвам Firming Remodelling Mack ЕISENBERG с тампон с розова вода или само с топла вода. Отнема се лесно и бързо и не е необходимо да се повтаря минаването с тампона. След нея нанасям серум, крем и всичко обичайно за вечерната ми грижа за кожата.

Маската има много нежна бяла текстура с прелестен лек аромат, който не се задържа. Нанася се лесно без търкане и не не е необходимо много количество. Два лешника покриват лицето ми изцяло. Ползвала съм, както е посочено и върху околоочен контур, и шия. На деколтето не съм слагала.

Текстурата е кремообразна, не водниста или много гъста. Не лепне, и цапа. Нося очила и ненавиждам цапащи маски за лице, защото съм с висок диоптър и трябва задължително постоянно да си нося очилата, а не е приятно наносниците целите да са омазани в маска или крем. При мен маската попива напълно след няколко минути и забравям, че имам нещо на лицето си.

Много съм доволна от постигнатите видими резултати и смятам от сега нататък, да я използвам един път седмично за СПА ритуал и когато се налага, за експресно светване на лицето. Видях, че Firming Remodelling Mack се справя отлично с това.

Вие пробвахте ли нещо от бялата козметика на ЕISENBERG?

IMG_1168

IMG_1174

IMG_1178

IMG_1197

IMG_1201

Продуктът ми е предоставен за проби от бранда. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.