IMG_2027

Jo Malone London представя Lost In Wonder.

Нова колекция вдъхновена от едно от древните чудеса на света- Висящите градини.

Новите два аромата Fig & Lotus Flower и Cypress & Grapevine заедно улавят аромата на една величествена сцена. Изгубен момент във времето, представен в настоящето. Влезте в мястото на приказна красота под жаркото слънце, създадено от един галантен крал за своята тъжна принцеса. Грижливо поддържано, пълно със свежи цветя и зрели плодове, виещи се лозя и дървета.

Чудно съзерцание.

Fig & Lotus Flower Jo Malone London е плодово – флорален аромат с прелестни сочни смокини и деликатни цветове на лотус плъзгащи се над искрящи води. Приказен е!

Знаете голяма ми любов към Jo Malone и смокините в парфюми. Не мога да опиша с думи радостта си, че този елегантен бранд пусна точно в ранна есен, сезона на смокините, толкова красив смокиново – цветен парфюм. Изключително удоволствие е напръскан с Fig & Lotus Flower да опиташ сочна сладка смокиня и да си представиш красотата на градината .

Jo Malone е марка създаваща аромати близки до природата. Те ме успокояват и умиротворяват. Имам нужда от леки, ефирни естествени миризми, които да ме пренасят на красиви места, да си преставям гледки и да си почивам от рутината на ежедневието. Натуралистично пресъздадените аромати докосват човешката душа и я карат да желае сливане с природата и красотата и, защото всеки има прекрасни спомени с цветя, планина, вода, трева, плод и скала.

IMG_2050

IMG_1926

IMG_2022

 

Fig & Lotus Flower Jo Malone London мирише на средиземноморска ваканция. Така ухаят топлите улици на южните китни градчета със смокиновите си дървета и кристалните езера с лотуси зад тях.

Смокините са сладки, сочни, силни и вкусни. Усещат се през цялото време на развитие на парфюма и техният разкошен акорд дава чувство на лекота и чувствено удоволствие.

В началото парфюмът започва акватично заради отчетливото присъствие на лотус, но в средата се подслажда и сгъстява. Направи ми много силно впечатление, че при различно количество напръскан парфюм, той се усеща доста различно. Когато е в малка доза 3-4 спрея, смокините обгръщат лотуса и водата и избуяват над тях, налагайки силно сочността и плодовия си характер. Обратното при обилно напръскване, лотусът и акватичността балансират сладкия плод и се усещат много по-силно.

Смокините не са с млякото от листата им и нямат кокос. Сладки са, лилави, зрели и прекрасни. Есенни и нагорещени от ласките на слънцето. Ярки и предизвикващи усмивка.

Напълно отсъства бръснарска или сапунена нотка, характерна за някои смокинови аромати, даваща сериозен мъжки уклон.

IMG_2068

IMG_2091

IMG_2022

Аромат на смокини, цитрусови плодове, вода и цветя. Релаксиращ и спокоен. Излъчва средно и има трайност около 4-5 часа на кожата ми. Обожавам го и пръскам сутрин по много, за да го усещам плътно, без подновяне през целия ден, защото не обичам да нося парфюми в чантата. Вечер пръскам два пъти и се пренасям под смокинова сянка на южно крайбрежие, където бризът роши косата ми, а топлата ръка на мъжа ми я приглажда. Любов и безвремие в период на социална изолация и невъзможност за пътувания и опознаване на света и култура му.

Парфюмите са мощно средство и покана към мозъка, за зареждане на спомени, природни картини, пътешествия и съпоставяне на ситуации и преживявания. Те даряват емоции, щастие и повдигат духа, а това е безценно.

Fig & Lotus Flower Jo Malone London показва, че простите неща с поглед към природата, зареждат и отморяват. Един кремообразен, чудесно композиран от само няколко съставки аромат, може да преобрази деня ви. А ако желаете да стане по-предизвикателен и сложен, да ви изненада по някакъв начин, чудесно можете да го смесите, както препоръчват постоянно от марката, с Wood Sage & Sea Salt Jo Malone London. Получава се невероятно, аз вече пробвах. Съчетава се отлично и с парфюмите с нероли на марката, като например Basil & Neroli Jo Malone London.

Чистота, мекота и водниста сладост това е Fig & Lotus Flower Jo Malone London. Опакован елегантно в бежово с черна панделка, в традиционен за марката флакон, този парфюм е чудесен подарък за любителите на смокини. Подарете си мечти за красиви места и вълнуващи ваканции. Очакваме ги, дано се случат по-скоро.

Вие пробвахте ли го и къде ви отвежда?

IMG_1981

IMG_1990

IMG_2012

*PR sample