IMG_8754

Здравейте,

днес ще ви представя любимите си продукти от новите летни колекции на италианския бранд EVAGARDEN. Както знаете аз съм им страшен фен и с всяка следваща колекция и продукт, обичта и доверието ми се затвърждават. Много високо качество предлага тази марка и всичко е изпипано, както трябва.

Постепенно ме спечелиха и вече с нетърпение очаквам новостите им, защото всеки път изненадват и очароват. Не мога да откъсна очи от пъстрите цветове, наслаждавам се на невероятно високата пигментираност и устойчивост на всякакви условия, на продуктите. Ако не сте пробвали още, пробвайте, защото думите, ревютата и снимките не са в състояние да предадат качеството на EVAGARDEN.

IMG_8839

IMG_8858

Сенките единици от колекцията GALAXY GLAM са три и аз си избрах тази в кафяво №244. Те символизират цветовете на северното сияние и яркостта на звезден прах, за елегантен и блестящ поглед. Невероятни са! Толкова са блестящи и същевременно няма поръсени частици по лицето. Използвам ги самостоятелно като моно грим на подвижния клепач или с малко матови сенки в нюд, за да изпъкне цялата им красота. И трите цвята са върховни и трудно избрах, признавам си. Опушено лилавото 245 BIG BANG е страхотно за зимата, толкова е дълбоко, а светлото е като искри от бенгалски огън.

Опаковката е малка, много симпатична, със супер отваряне и е едно бонбонче. Лека, компактна и много красива наистина. Има и предпазна кутия, а количеството на сенките е 2.5 гр.

Смело мога да твърдя, че това са един от най-прекрасните единични блестящи сенки за очи, който имам и въобще съм виждала. Покриват всичките ми изисквания и стоят върху база докато не ги махна. Много силен пигмент, няма разпрашване, нито ронене. Трябва да се използват пестеливо с четката, защото са много ефектни и през деня може да се прекали лесно.  Аз харесвам блестящи гримове, но има хора, които не могат да си позволят в офис среда. Леко топване само на връх на четка е чудесно за ефект в средата на окото. Или светлите 243 LIGHT STAR в предния ъгъл. Уверявам ви, че ще получите много комплименти. Чудесно се нанасят и с пръсти, но аз избягвам да пипам продукти и за мен не е вариант.

Към колекцията има и моливи за очи в ярки цветове, които пишат буквално като масло. Аз ползвам рядко моливи, но SUPERLAST 826 AURORA BOREALIS в тюркоаз, ме спечели.

IMG_8784

IMG_8782

Най-силно вълнение изпитах като видях бронзовата емулсия. Имам вече и много ползвам Pearly Emulsion EVAGARDEN, ревюто и можете да видите тук:

Pearly Emulsion EVAGARDEN.

Ех, ако от EVAGARDEN направят същия продукт, но дуохром в розово ех….. Много мечтая!

Чуха ме! Благодаря ви EVAGARDEN! Не е точно розов дуохром, но е бронзов с леко розов подтон, който стои великолепно. Още при демонстрацията в магазин Мория на бул.Витоша, където се предлага марката видях, че този продукт е зашеметяващ. Страшно ми харесва нанесен върху тялото, рамене, деколте и шията. На лицето също стои прекрасно. Перлена емулсия, която има гладка и овлажняваща текстура и дарява на кожата златисто сияние.

Необходимо е супер малко количество за нанасяне върху цялото лице. Обикновено помпата изпомпва повече и затова го разнасям и надолу по шията бързо. Тенът ми става като на бронзова богиня и няма сезон. 30 мл. течен бронзант в масивно стъклено шише с помпа, ще ви стигнат за много дълго време. Може да се смесва отлично и с Перлената емулсия и да се правят чудеса.

Двете емулсии са от любимите течни продукти в колекцията ми. Не са мазни, блендират се в кожата отлично и я правят свежа и блестяща. Само трябва да се бърза с блендването, защото изсъхват бързо. Мултифункционални са и могат да се използват абсолютно навсякъде по лицето и тялото. Ако не харесвате блестящи продукти и сияеща кожа пропуснете, но иначе задължително им обърнете внимание на тези Емулсии.

Аз ще продължа да чакам розово-лилава Емулсия.

IMG_8785

IMG_8786

IMG_8868

За червилата на EVAGARDEN съм ви казвала и друг път, че са изключително комфортни на устните. Новата Velvet Kiss серия от течни матови червила, не прави изключение и мога да кажа, че са не просто комфортни, а не се усещат и не изсушават въобще. Червилата са летни, има ярки, но и нюд, и са едни от най-прекрасните течни матови червила, които съм носила, а аз имам невероятно много червила, по принцип. Пигментът им е много силен и с едно покритие става нужния цвят. Не се напластява, не се напуква и не се удебелява, за да може устните да са леки и чувствени, точно като течно кадифе.

Моето матово червило Velvet Kiss е №743 SEDUCTION KISS и е тъмно розово. Не е супер трайно, но се изтрива при консумация на храни и напитка предимно в центъра на устните и то равномерно. При нанасяне леко потъмнява на устните. Има интензивен и чист цвят, който не се разтича, не лепне и изсъхва много бързо. Ползвам с молив от серията 783 SEDUCTION KISS, който напълно пасва на цвета на червилото, подобрява и очертава контура и прави червилото още по-дълготрайно.

Удобен, заострен апликатор, гилза, кутия в цвета на червило и отсъствие на парабени. При моливите също.

Червилото прави силно впечатление и съм много доволна, че избрах точно него. Благодаря за всичките продукти на марката, които получих за проба. Те са много добри и ползването им превръща макиажа в празник, защото се работи лесно, бързо и резултатите са винаги отлични. Честно да ви кажа, когато бързам почти винаги посягам към EVAGARDEN, защото съм сигурна, че ще ми се получи добре и няма да сгреша, при липса на време за експерименти.

IMG_8810

VELVET KISS

IMG_8875

IMG_8776

IMG_8882

IMG_8899

IMG_8901

IMG_8912

IMG_8923

Продуктите са ми предоставени от представителите за България магазин Мория, но мнението си е лично мое.