IMG_1429

IMG_1426

IMG_1425

Здравейте!

Реших да продължа да пиша за Les Colognes Hermes, защото са парфюми, подходящи за топло време и за лятото. Какво по-хубаво от аромат, даващ глътка въздух в задушаващата топлина през горещите месеци?! Такива са за мен Les Colognes Hermes.

Eau de Narcisse Bleu Hermes е пудрен аромат с дървесни нотки. Хубав баланс между горчивина и сладост. Цветя и муск. Чист парфюм, типичен унисекс с добра сила и трайност, за такъв тип о де колони. Синята бутилка е много красива. Това е любимата ми бутилка от тази серия.

Eau de Gentiane Blanche Hermes е любимия ми колон. Много зелен, доста горчив, силно студен и много разхлаждащ. Кристал в бутилка. Чистота и свежест. При високи температури ми става зле и не понасям парфюми и аромати, а този ме спасява и буквално ми дава глътка въздух. Имам чувството, че се намирам в пещера и усещам капчиците влага и мъховете във въздуха. Билков, тръпчив, мокър и хубав. Какво повече му трябва на човек?

Eau de Mandarine Ambrée Hermes е най-природната мандарина в парфюм, която съм мирисала. Много обичам мандарини и ги търся в аромати. Харесвам този колон и Aqua Allegoria Mandarine Basilic Guerlain. Втория го имах и ви го показах в празните вече бутилки, а това лято ще се наслаждавам на тази мандаринка. Парфюма е цитрусов, но и топъл заради амбрата. Освежаващ и сладък, дори вкусен аромат. По-малка трайност от горните два. Прост, цитрусов, но много естествен аромат и за мен това е ценното в него.

Eau de Néroli Doré Hermes е горчив, много горчив аромат. От известно време има мода на неролито в парфюми и този е добър  представител на жанра. Смесен чудесно с шафран, парфюма е интересен за хората, които обичат нероли. Аз не съм от тях, въпреки че носих доста аромата за проби във всякакви условия, не е мой и не си го купих в голяма бутилка. Показва добра сила и трайност за о де колон на кожата ми.

 

IMG_1450

IMG_1448

IMG_1422

IMG_1430

IMG_1442

IMG_1437

IMG_1446

IMG_1448

Review 0
3.3 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата4
Времетраене на аромата3
Послемирис1
Лукс5
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка