IMG_4709

Клетъчната вода спрей е едно от големите ми открития тази пролет. Тя има силата на серум, с възможност за събуждане сутрин на кожата и хубав старт на деня. Дарява кожата с хиалуронова киселина с ниска молекулна маса, близка до тази в епидермиса на млада кожа.

Хидратиращия бустер видях първо в Инстаграм, в профила на Виктория Бенчева, която ми пали страстите по тази, оказва невероятно добра за кожата ми марка. Отидох в близката аптека и понеже съм недоверчива и с разглезена от луксозни продукти кожа, започнах пробите напълно неангажиращо, като не вярвах, че ще ми подейства наистина като серум един спрей.

Представителите на марката, които са страхотно обучени и много любезни ми обясняваха подробно какъв резултат се очаква да видя и аз следях като ловджийска хрътка.

Е, видях го!

Пробите бяха върху грим, защото през деня винаги нося грим и все пак се виждаше след напръскване, една свежа, заредена кожа с естествен блясък и фиксиран грим. В жегите да ви кажа честно това е трудно постижимо и като прибавих и супер приятното охлаждащо чувство от самото напръскване решението за покупка бързо дойде.

Клетъчната водя спрей се нанася посредством впръскване под формата на буквата Z върху лицето и шията и след това нежно се притиска с длани към кожата, за да може да проникне и енергизина отлично кожата. Не се втрива и не се пръска по много, което прави продуктът доста икономичен. Няма аромат и е напълно прозрачна.

Активната формула е заключена в удобен много лек флакон и аз получих като подарък към покупката малък спрей за чанта, който нося с мен за фиксиране на грима веднъж през деня.

Кожата ми е свежа, събудена и плътна. Очарована съм от този иновативен и лесен за използване, с добро действие, както и обещава, продукт.

IMG_4694

Лаборатории Esthederm разглеждат кожата като екосистема и правят 100% биомиметична вода, която е като естествено наличната в кожата. Това ги отличава от другите брандове на пазара и лично за моята кожа върши чудеса.

Набелязах и съм пробвала и доста други продукти като постепенно ще си купя това, което ми хареса.  Смятам да премина за известен период основно на бяла козметика за лице Esthederm и да си направя една пълна програма за почистена, изпълнена, свежа, по-младо и добре изглеждаща кожа. Вярвам, че ще постигна добри резултати предвид пробите ми досега. Решила съм да направя нещо, което никога досега не съм правила, да се доверя за три месеца есента или зимата само на една марка и да затворя цикъла по подръжка на кожата само и единствено с нея.

Това е дълго и сериозно обмислено решение, след доста проби, консултации и много четене. Искам специално да поздравя още веднъж момичетата, които отговарят за марката в Ремедиум, така се печелят клиенти. Обучени и прекрасни и аз ще бъда техен клиент дълго.

IMG_4666

Eau Cellulaire Mist повишава хидратиращото действие на останалата част от грижата и стимулира синтеза на естествена хиалуронова киселина. Действа и като антиоксидант.

Бустерът поддържа кожата през деня, когато тя е подложена на силен стрес от мърсотия от заобикалящата среда. Отговаря на специфичните нужди на кожата, за да забави остаряването и.

Действа незабавно и има добро действие и в дългосрочен план.

Вие пробвали ли сте Eau Cellulaire Mist или друг продукт на Esthederm  какво мислите за него? Напишете ми в социалните мрежи мнението си, то е много важно за мен.

IMG_4685