IMG_6184

Здравейте,

пролет е и въпреки, че живеем в несигурно време и страх, аз вярвам, че всичко ще се оправи и животът ни ще е отново цветен, весел, прекрасен и щастлив.

През цялото време на изолация вкъщи със семейството ми, се занимавах активно с разучаване на парфюми, въпреки, че не писах ревюта, не защото нямах вдъхновение, а защото не смятах, че ви чете за парфюми и козметика точно сега. Мисля обаче, че дойде време да се радваме на хубави аромати, на пролетта и на живота, спазвайки задължителните мерки.

Coach Dreams Coach е един невероятен пролетен парфюм, жизнен и искрящ. Той ме радваше и моментално ми оправяше настроението, когато изпадах в мрачни мисли.

Coach Dreams – истински мечти, в период, в който те са важни за мен. Мечти за спокоен, свободен и изпълнен с настроение живот.

Coach Dreamsэ- пръските щастие и слънчева светлина, желани и обливащи душата с радост.

IMG_6213

IMG_6241

Парфюмът е флорален, жизнено розов, весел, сочен и момичешки. Мил, невинен и красив. Влюбих се в яркостта му от първо помирисване и го носих почти всеки ден последните два месеца. Кара ме да се усмихвам, да вярвам, че всичко ще бъде наред и ще победим вируса. А това е единственото нещо, което е важно.

Пирамидата е от :

  • горчив портокал, сочна круша и плодови нотки във връхните нотки
  • гардения и кактус в средните нотки
  • дървесни нотки и амброксан в базата

Гарденията се усеща много хубаво, чиста, лека, но не и ефирна. Това е много добре направен аромат за почитателите на цветето гардения, а те по мое мнение са много. Плодовете и горчивият портокал я правят сочна и сладка и я подчертават по един много женствен начин. Крушата се усеща в началото и дава сочност и заобленост, но изчезва бързо, за да отстъпи място на цялостно усещане за вкусни зрели плодове. Амброксанът и дървесните нотки подсилват искрящото звучене на гарденията с плодове.

Кактусът дава тръпчивост и не позволява на парфюмът да стане прекалено сладък или на плодовете да го превземат и да загуби той цветното си очарование. Много ми харесва тази сочност, съчетана със сладост и тръпчивост. И всичко това се усеща във всеки момент от развитието на парфюма.

Плодово-зелен, топъл, сладък и дървесен флорал.

IMG_6253

IMG_6262

Флаконът  на Coach Dreams Coach е невероятно красив и чудесно отговоря на името на парфюма. Капачката е цвете и не се маха, а се пръска директно. Коженият детайл на гърлото е много красив, а етикетът хартиен, не печат. Сокът е прозрачно розов, щастлив и прекрасен.

Няма човек, на който да го показах и да не го хареса, което не ме изненадва, защото по принцип се одобряват и носят такива слънчеви парфюми. Женствен и искрящ.

За мен той е идеален подарък за млади дами и абитуриентки, които въпреки, че тази година засега няма да имат бал, трябва да бъдат зарадвани и да мечтаят.

Парфюмът не е много лек и не се изпарява след половин час. Трае достатъчно, за да бъде подновен след 5-7 часа и отново да се усетят освежаващите му вълни. Да дойде нова радост, нови мечти и надежди. Да се развълнувам.

Подходящ е за носене целогодишно, без големи студове, но за мен ще остане моят щастлив, пролетно-летен парфюм. Смятам да му се наслаждавам постоянно, както и досега, дори в големи жеги. Просто съм пристрастена към очарованието му. Освен това той, заедно с няколко други, за които също ще пиша, са моите парфюми на надежда в труден и страшен период.

Coach Dreams Coach е ярък и щастлив аромат.

Нямам търпение да го пробвате, ако не сте и да ми споделите мнението си. Можете да го намерите в онлайн сайта на Douglas.

Пазете се и бъдете здрави!

IMG_6300

IMG_6320

*PR sample