IMG_8015

Здравейте,

излезе новият парфюм на световно известната, Multi-Platinum изпълнителка Ариана Гранде.  За Cloud Ariana Grande казва:

Обичам перфектната красота на облаците – вълшебни и едновременно с това успокояващи. Исках да предам това невероятно чувство на надежда и щастие на феновете. Точно това е CLOUD – весел закачлив аромат, който дава щастие и любов на всеки който се напръска.“ – споделя Ариана.

Парфюмът е точно това весело гурме, което се отличава с нещо много търсено от хората, изключителна дълготрайност и интензитет. Това е парфюм, за който казват „няма махане“. Усеща се и след душ, а по дрехите е вечен.

Плодов, сладък, секси. Подходящ за млади хора, които имат интересно, много динамично ежедневие и се приготвят бързо без да се суетят излишно. С Cloud Ariana Grande ароматната им следа ще бъде перфектна, докато не се приберат за няколкочасов сън, преди отново да покоряват света с ума и усмивките си.

Върхът на пирамидата е от лавандула, бергамот и сочна круша, средата е кокос, пралина и орхидея и базата е мускус и дървесни нотки.

Сладък, с много хубаво тежко гурме начало, привлекателен и сластен. За мен е чисто дамски аромати, не си го представям върху мъжка кожа. Сметана и праскови върху топла женска кожа звучи просто перфектно нали? И после много муск, смоли и дървесни силни нотки, които убиват постепенно сладостта, за да може парфюмът да се извиси с една фина острота и да трае над 14 часа.

IMG_7997

Ако обичате захарен памук в Cloud Ariana Grande ще намерите много. Десерти обилно поръсени с пудра захар също. Но не си мислете, че това е лек или непретенциозен аромат. Напротив, от парфюмните чудовища е. Забелязва се, усеща се от километри, умирисва всичко, до което се докоснете, оставя следи навсякъде. Чанти, шалове, коса, всичко ухае на Cloud в един момент.

Истински лек срещу скука и лошо настроение. Цъфти силно в хладното влажно пролетно време и носи много комплименти. Ако обичате сладки аромати, но с хубава, много плътна смолиста база, пробвайте.

Колкото до обсъжданите прилики с Baccarat Rouge 540 да, има ги точно в смолисто- мускусно- дървесната база. Има обаче и доста разлики като много сладкото гурме начало е една от тях. Ако очаквате за замените и спестите едни пари, няма да сте удовлетворени вероятно.

Флаконът на Cloud Ariana Grande е интересен, много масивен и тежък. Не става за носене в чанта, но то няма и смисъл, защото парфюмът не търпи подновяване, което автоматично го прави супер икономичен. Ще го имате дълго.

Опияняваща сладка миризма за нахакани мацки с розови дъвки и къси поли. Супер подходящ за абитуриентки, купони, дискотеки и балове. Майките също ще си открадват пръскания. За баби и татковци не става.

Мек, пухкав като пролетен бял облак в лазурно небе. Сладък като самата Ариана Гранде. Дълъг като конската ѝ опашка, топъл като усмивката ѝ и хубав като песните ѝ. Предполагам, че ще има и толкова фенове колкото в социалните мрежи на певицата.

Пробвахте ли го?

IMG_8069

IMG_8066

*PR

Review 0
8.5 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата9
Времетраене на аромата10
Послемирис10
Лукс5
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка