DSC05649

Пролетта разцъфтя и с нея се събудиха нежни чувства. Любовта е навсякъде около нас и изпълва сърцата. Cara Mia Ti Amo Etienne Aigner идва точно навреме, за романтично обяснение в любов. Обичай и бъди обичан! Живей пълноценнно, живей истински и името ти нека е любов!

DSC05645

DSC05659

Бледорозовата бутилка на Cara Mia Ti Amo е събрала в себе си красотата на пролетните цветя. Рози, божури, розов пипер, цитруси и муск, с почти незабележими мъхове. Деликатен и сладък вариант на Кралицата на цветята. Меки, освежаващи, но не кисели цитруси в началото.

Розов, млад и динамичен. Всички съставки са росни, сякаш покрити с капчици вода, но парфюмът не е воднист. Това не са цветя сложени във ваза, а са цъфтящи, сладки рози и кичести майски божури.

DSC05660

DSC05663

Много пъти съм споменавала, че съм голям фен на парфюмите на Etienne Aigner. Те винаги ме изненадват с чудесно качество на добри цени. Cara Mia Ti Amo не е изключение. Много добре блендиран свеж аромат. Харесвам плътни, трайни и въобще сериозни аромати.  Отдавна съм преминала възрастта на водичките и компотите.

Розите в този сок са сладки и доста сериозни. Трябва да обичате рози за да ви хареса. Мирише на лятна утрин, когато съм седнала на тераса над розови храсти и вдишвам с пълна сила страстния им аромат, обсебващ въздуха наоколо. Това са млади рози, които не миришат на „възрастна дама“, нито са тежки и маслени. Сочните цитруси спомагат за затвърждаване на свежестта на цветята, които са положени върху легло от много муск. Това е цветно – мускусен парфюм, подходящ за всяка възраст, ежедневие и за топлите сезони.

DSC05670

DSC05675

Силно женствен аромат. Не си го представям на мъж. Много подходящ за свободно време, разходки сред природата и спорт, защото има чудесен интензитет и трайност, с 5-6 напръсквания. Понася и доста повече, без да тежи.  Вписва се чудесно и в офис, и бизнес среда.

Масивна тежка бутилка с много красива капачка, обточена с розова кожа от най-високо качество, характерна за аксесоарите на Aigner и специално в чест на чантата Cybill Bag, която е вдъхновение на първата Cara Mia. Нея аз не можах да нося, защото нещо ме дразнеше, но Ti Amo смятам да е с мен чак до есента.

Много ми пасва този парфюм. Намирам нещо общо по дух, не буквално с Bright Crystal Versace, който аз винаги много съм харесвала и ползвах дълго. Вече ми е омръзнал обаче и в лицето на Cara Mia Ti Amo откривам нова любов. Жизнена, енергична и свежа, която надявам се ще ме завърти в колело на хубави емоции, много релакс, ваканции и усмивки.

Cara Mia Ti Amo!

DSC05619

DSC05636

Парфюмът ми е даден от представител на бранда, но мнението е лично мое.

Review 0
5.5 densi
Потребители 0 (1 Гласувай)
Сила на аромата6
Времетраене на аромата5
Послемирис4
Лукс7
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка