IMG_6744

Cafè Chantant Nobile 1942 и Casta Diva Nobile 1942 са нишови, много интересни парфюми. Сложни, със сериозни композиции, развитие и интензитет. Претенциозни и изискващи, подходящи за специални моменти.

Casta Diva Nobile 1942 е жълтоцветен, омаен и много силен флорал. Носи дълъг шлейф и е подходящ за по-тържествено настроение. Не търпи много пръскания, защото става задушлив.

В този парфюм са сложени едни от най-красивите иланг-иланг и франджипани. Върху буйна зеленина, те разкриват привлекателния си аромат, като муск не им дава да завият в сладка посока.

IMG_6745

IMG_6708

IMG_6711

Леко ретро, силно енергичен, този белоцветен букет ни пренася първоначално на разходка в природата, а после благодарение на мека ванилия, става кремест и женствен.

Не е за млади момичета и не би се оценил от хора, необичащи бели цветя в парфюм. Има сериозно излъчване и трайност, и превзема пространства. Мирише „жълто“. Не е кристален и звънлив парфюм, а обратното буен и дебел. Силно подходящ за пролет, когато слънцето топи снега и цветята се устремяват бързо нагоре към слънцето.

Невероятно красив изчистен флакон и опаковка. Ако ви попадне този парфюм и обичате бели цветя, затворени в изящна бутилка, пробвайте.

IMG_6717

IMG_6723

IMG_6699

Cafè Chantant Nobile 1942 е много сложен гурме аромат, с изключително развитие и усещане на отделните нотки. В него можете да хапнете черешов, току що изпечен дъхав пай, можете да опитате черешова пура и дори понякога на върха на езика да усетите аромат на скъп луксозен коняк.

Дълбоко, еуфорично ухание приканващо към отваряне на сетивата и щастие от живота. Много хубав парфюм!

Траен, силен, излъчващ, има всичко, за да се нарече гурме шедьовър вк. и опушена нотка, за да не бъде обвинен в простота и ядливост. Достатъчно сладък, никога натрапчив и досаден. Един от любимите ми зимни аромати, който обаче може да се носи и в по-топло време и тогава черешите стават като изпечени в бабино сладко.

Висококачествено изпълнение със хубави съставки, този гурме парфюм няма в нито един момент химическа насоченост на нотките и това го отличава силно от други аромати в тази категория.

Унисекс е и стои еднакво добре и на двата пола. Дамите обичат по принцип сладко, а се ограничават, така че мъж напръскан с Cafè Chantant Nobile 1942 трябва да знае, че ще бъде гонен.

В този парфюм няма кафе, а е вдъхновен от кафенета през 19 век във Франция наречени „Café Chantant“.

IMG_6733

IMG_6735

IMG_6751

IMG_6778

IMG_6782

Review 0
8.1 densi
Потребители 10 (1 Гласувай)
Сила на аромата7
Времетраене на аромата9
Послемирис9
Лукс7.5
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка