IMG_2819

Честита нова година!

Бъдете здрави, щастливи и нека всичките ви мечти се сбъднат! Пожелавам ви мир, любов и благоденствие! Да имате късмет и да сте много успешни!

Новото предложение на любимите Rochas е празнично и красиво. Byzance (2019) Rochas е приказен топъл парфюм, който изпълни моите празници с блестящи искри. Обичам го и ми носи страхотно настроение.

Вижте само какъв красив флакон?! Аз лично отдавна не съм виждала дори и сред нишовите произведения на парфюмното изкуство толкова добре изработен и впечатляващ.  Изключително висококачествена презентация от марката. Синият цвят е зашеметяващ и луксозен.

Истински празник!

А като отворите масивната капачка и пръснете, разбирате, че в случая има пълно припокриване с аромата, който привлича като магнит. Силно успокояващ и мек парфюм, но има свои характер. Харесва се силно и е зареден с позитивизъм и добра енергия. Подходящ е за през деня и за вечер, като за мен може да се носи при различни температури навън, което го прави много желан. Ако търсите прилики със стария Byzance, няма да откриете никакви. Това е изцяло нов парфюм.

IMG_2812

IMG_2831

IMG_2835

Byzance (2019) Rochas е съставен от бергамот, нероли и круша във върховите нотки, роза, хелиотроп и фрезия в средните и муск, ванилия и дървесина в базата.

Пухкаво ванилов парфюм с добре усещаш се хелиотроп и мека, но стабилна дървесно-мускусна база. Ванилията е креместа и лека, като падащи в мрака снежинки. Ако сте ваниломани като мен, обещавам ви силни емоции при допира до тази. Byzance (2019) е опиат и чувство на силно задоволство от неочаквана среща с неядлива ванилия, подправена отлично от майсторите парфюмери на Rochas. Противно на очакванията това не е сладък и ядлив парфюм. Напротив, обгръща като топлите ръце на любимия човек и защитава в студа, като се усеща при всяка вдъхване и показва отлична трайност.

Не е много силен и натрапващ се и ще се хареса предполагам и на хора, които не обичат силно изразена ванилия, защото цветята го олекотяват, а дървесината дава чувство на топлина и уют. Позволява и повече напръскване и няма да дотежи. Винаги уместен, никога в повече. Ако напръскате косата си, тя излъчва невероятен тънък шлейф и се носи около вас като воал. На голям шлейф обаче от кожата, особено ако тя е хладна не се надявайте.

Парфюмът е секси и много кремообразен. Буквално усещате съставките как са разбъркани до получаване на еднородна заоблена и пухкава смес. Модерен, привлекателен и чувствен аромат в прекрасен флакон. Какво повече му трябва на човек, за да запази празничното чувство?!

IMG_2741

IMG_E2720

IMG_2675

IMG_E2671

*PR sample