DSC04754

Вече съм абсолютно на пролетна вълна, въпреки навалелия отново вчера сняг навън и мечтая за топлина, жарки слънчеви лъчи, зеленина, природа и чисти от киша улици. Писна ми гадната зима. Наистина ми досади. Досадиха ми и тежките парфюми с удове, смоли, ванилия. Искам цветя и зеленина.

Започнах постепенно да олекотявам парфюмите и да нося отново след няколко месеца прекъсване, виолеткови и силно цветни аромати. Днес ще ви разкажа за един такъв от любима моя марка. Поддръжам близка връзка с Aigner от много години, защото един от първите парфюми в постоянно нарастващата ми колекция, е именно техен. Спечелих го от списание с написано есе и до ден днешен, ми е любим парфюм, въпреки че го похарчих отдавна. Оттогава следя и пробвам абсолютно всеки новоизлязъл парфюм на Aigner.

Ladies Day Paris е флорален аромат с меки гурме нюанси. Неговата пирамида е съставена от:

Връхни нотки: круша, розов пипер и виолетки
Сърдечни нотки: бадемов цвят, роза и градински цветя
Базови нотки: бяла ружа, ванилия и дървесни нотки

DSC04753

DSC04755

Ароматът буди усещане за леки пудрени, но не много виолетки, смесени с други цветя и меки плодово- гурме нюанси. Не е сладък този аромат, нито е плодов, гурме още по-малко. Той е мек, женствен, лек и подходящ за дами обичащи чувствеността.

При мен лично той прогонва зимната летаргия и ми дава надежди, че идват топлината и цветята, които толкова ми долипсваха през дългата зима. Мекотата на виолетките с нотки на френски макарони възвръщат спомени за безгрижно лято.

DSC04756

Този парфюм е хубаво блендиран и отделните нотки не се усещат много силно, нито се състезават за надмощие. По – скоро се усеща един балансиран аромат, който за мен е подходящ за всякакви поводи и за през деня. Няма възраст, но е абсолютно дамски. Има добро излъчване и трайност около 6 часа. Позволява доста напръсквания и не е задушаващ аромат. Не би подразнил, нито изпълва с присъствие обществени помещения.

На мен ми носи усещане за свежест, без да е зелен и тревист. Подходящ за офиси, кино, разходки, забавления и спорт.  За мен лично Aigner Ladies Day Paris би бил много добъл избор за подарък за абитуриентки, защото подчертава младостта и свежестта.

Има семпло шише, леко и удобно за хващане. Ако сте почитатели на силни, присъствени аромати, то този не е за вас. Той няма да остави голяма диря след вас, нито колегите в офиса или в университета ще разберат, че сте дошла преди всички още в коридора.

Ако обаче сте почитатели на парфюми с леки пудрени виолетки и градински цветя, с мека подложка от неядивна ванилия, то пробвайте Aigner Ladies Day Paris и ми разкажете как го чувствате вие.

DSC04757

DSC04758

PR sample

Review 0
4.1 densi
Потребители 0 (1 Гласувай)
Сила на аромата3.5
Времетраене на аромата5
Послемирис4
Лукс4
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка