IMG_2348

Здравейте,

днес ще ви представя една истинска звезда Diamond Blush Mesauda Rihanna 104. Риана е изпечен руж, а както знаем италианците много харесват печена козметика и са царете на такава. Аз също съм голям фен и ползвам често. Обичам обаче изпечени, а не препечени, спаружени ружове и пудри. Случвало ми се е четката буквално да не може да вземе прашинка от продукта и да се налага да стържа отгоре с нож до появяване на по-мек слой. Това ме дразни ужасно и продукта директно отива на боклука. Няма обаче нищо по-хубаво от мек, пигментиран изпечен руж, с озаряващи частички в него. Разкош!

IMG_2364

IMG_2347

IMG_2381

Diamond Baked ружовете на Mesauda носят имената на известни певици и на мен тази идея много ми допада. Риана, Бионсе Шакира и Марая съблазняват с красота, блестящи цветове и отлично качество.

Diamond Baked Blush Mesauda Rihanna 104 е един от най-наситените ружове, които някога съм виждала. Просто е като чист пигмент. Нужно е съвсем миниатюрно количество и едва леко докосване на голяма пухкава четка за постигане на хубав резултат.

Когато го пробвах за първи път не знаех за тази невероятна пигментираност на продукта и прекалих сериозно. Добре, че беше за излизане през нощта и се наложиха само леки поправки. Оттогава внимавам и ползвам прекрасната четка Mesauda 504, като съвсем леко я докосвам до ружа и после блендирам добре на скулите.

IMG_2283

 

IMG_2350

Ружът е 4.5 гр. в черна пластмасова кутия. Не трябва сила за отваряне на опаковката. Няма парфюм, парабени и течен парафин.

Когато ми го показаха в магазин Moria и ми го представиха като абсолютният им бестселър в продажбите, аз нещо не го одобрих и се заколебах, защото по принцип не харесвам топло кафяви ружове. Обичам розови и все към такива посягам. Харесвам кафяво, но на очи и особено устни. Ползвам бронзанти и контур и все се плаша да не стана много кафява, защото имам светла кожа и коса. Изключително лошо настроена съм към изкуствения морковен тен, с който ни заливат от години българските „звезди“ и не желая да приличам на препечена вафла в лицето.

Любезните консултанти обаче видяха колебанието ми и че ръката ми инстинктивно посяга към розовата Марая и ми подадоха невероятната четка Mesauda 504, за да пробвам хубаво на ръка с нея, а не с пръсти.  Едва ме навиха!

Е, не че не искам Марая, искам ги всичките между другото, защото са разкошни ружове, но Риана е наистина звездата с главно „З“ в тази колекция.

IMG_2336

IMG_2329

IMG_2346

Топло кафяв цвят с много фини озаряващи частици в розово и златно. Няма брокати, няма ясно видими блескулки на лицето. Нищо не пада и не се рони. Сияние е просто!

Очароватен, супер пигментиран, изключително дълготраен и добре блендиращ се. С пухкавата четка са достатъчни няколко движения, за да застане перфектно. Отгоре търпи доста хайлайтър в златно или розово-злато и се получава много красива визия.

Препоръчвам го горещо, защото е козметичен продукт, който си струва всяка стотинка. Сигурна съм, че дори най-претенциозните дами не биха му открили много недостатъци. Цената може би ще дойде малко висока на някои хора и прекалената пигментираност би могла да изплаши несвикналите на работа с чисти пигменти, но бързо се намира точната доза. Друго обаче не виждам какво какво лошо би могло да се каже за този печен руж. Твърдост, кора отгоре, това звучи просто абсурдно тук. Много се радвам, че открих Риана и не смятам да се разделям с нея, защото е прекрасна отвсякъде за моя вкус.

Харесва ли ви?

IMG_2304

IMG_2305

Продуктите са ми предоставени от представителите за България магазин Moria, но статията не е спонсорирана и мнението си е лично мое.