DSC08099

Здравейте,

преди време бях поканена на представянето на новата лятна колекция на Wella Professionals и аз с радост го посетих, защото обожавам хубави коси и се грижа страшно много за моята, която е дълга и изрусявана повече от 15 години. Ползвам продукти на Wella Professionals отдавна, като съм особено привързана към терапията им „Течна коса“, която правя задължително всеки месец и боите им Wella Professionals Koleston Perfect Special Blonde и Koleston Perfect Rich Naturals.

За самото шоу и невероятните прически и цветове в косите ще ви разкажа, в отделна публикация тук, защото е супер интересно, а сега ще ви покажа пътя за направата на моята прекрасна нова коса, с дълбок лилав корен и плавна преливка към пастелно розово в края.

Аз съм много екстремна и екцентрична в цветовете на косите и винаги съм била неистово привлечена от силните цветове в колористиката. Минала съм през всичко и макар от много години да съм светло руса, от време на време искам промяна в цвят. Опитвах се да се правя вкъщи сама, с различни оцветители, но не се получаваше точно това, което виждах в мечтите си и бях страшно щастлива, когато получих поканата да бъда модел и да претърпя промяна в цвета на косата си, с новите безамонячни бои на Wella Professionals Color Fresh Create Rainbow.

Със създаването на смела и ярко изразена визия, се нае прекрасната Виктория Алексиева от фризьорско студио „Вики“, която е уважаван треньор от 15 години на Wella Team и невероятен професионалист, който притежава всички дипломи за професионална квалификация на WELLA PROFESSIONALS.  . Човек владеещ професията си до съвършенство, обичащ я и влагащ страшно много усилия, за задоволяване мечтите на клиентите.

Вики, благодаря за този невероятен цвят, преливка и визия, която сътвори! Никога през живота си не съм получавала толкова комплименти и това е благодарение на теб.

DSC08085

Когато отидох за промяната в салона на Вики, аз и казах, че може да експериментира с косата ми, както пожелае, защото тя е творец, а коя съм аз, че да спирам вдъхновението на художника и да налагам мое виждане. Смела съм нали?! Трябваше да ме направи зелена!

Вики ми обясни, какво е намислила да пробва, след като обстойно прегледа състоянието на косата ми, защото ние не се познавахме преди срещата ни. Сработихме се веднага и съм страшно радостна от това ново запознаство, което се надявам да продължи дълго не само като професионалист- клиент, а и на чисто приятелска основа.

Процесът започна с измиване на косата, защото безамонячните цветни бои на Wella Professionals се нанасят на чиста коса. Марти се справи бързо с измиването и последващото изсушаване и дойде време за нанасяне на боята.

DSC07934

DSC07948

DSC07998

Постепенно кичур по кичур, започвайки от предната част на главата, майсторът колорист рисуваше своето платно, а аз и мъжът ми, на когото страшно благодаря за снимките и постоянната подкрепа навсякъде и във всичко, се шегувахме и снимахме до припадък.

Как издържа тази жена на толкова снимки и клипове, не знам?! Това е то да се захванеш с блогър и човек, пристрастен към социалните медии, бълващ по няколко снимки всеки ден.

Имайте предвид, че боята е съвсем нова и беше представена за първи път на ревюто и тази невероятна дама, постоянно разсейвана от приказки и снимки, твореше неуморно, правейки незнайно как своите чудни преливки.

DSC07969

DSC07987

DSC08025

DSC08026

Голямото ми изумление дойде, когато Вики вече нанесла боята, не отиде да си почине и да чака да се получи желания цвят, а започна постоянно да втрива с ръце боята, във всеки кичур и във всеки косъм. Никога досега не бях виждала такова нещо, а се боядисвам от 16 годишна. Повече от половин час, тя боядисваше неуморно всеки косъм поотделно, правейки преливки с цветовете и обвивайки цялата коса в цвят. Истинска магьосница! Ако не го бях видяла и усетила нямаше да повярвам. Такава грижа, такъв професионализъм, спечели ме веднага и задълго! И то някак безгрижно, между другото, без притеснения. Когато я попитах какво прави, ми обясни и си продължи работата. Трудна е работата на стилистите, никога не я подценявайте. Аз не бих могла да я работя, признавам си. Цял ден на крак, без кръст и ръце оставаш. Благодаря ви, че се грижите всеотдайно за клиентите си!

DSC08027

DSC08028

Следващият етап беше измиването, което за мен винаги е приятен релакс. Харесвам аромата на избраната за мен серия на Wella Professionals и му се насладих, както и на приятният масаж съпровождащ измиването. Нямам проблеми със скубане, дърпане и ми е приятно да ми мият косата.

Лекият шок дойде, когато видях супер тъмния корен. Аз съм била черна, дори синьо-черна към 20-тата си година, но отдавна не харесвам тъмни коси. Смятам че ме състаряват и не изглеждам добре, защото съм много бяла, а и съм блондинка по душа. Реших обаче да не избързвам, тъй като сами знаете, че косата винаги е много по-тъмна, когато е мокра.

След леко изсушаване лилавият цвят си пролича добре и се успокоих напълно. Много се зарадвах като видях сешоар Parlux, защото и аз ползвам такъв и смятам, че е най-доброто за косата ми. Суша се абсолютно задължително винаги след измиване и нямам никакви поражение по косъма. Ползвам разбира се и много финиши, както и термозащита за сешоар, подходяща за моята коса.

DSC08029

DSC08054

DSC08058

клип

клип

Това е окончателната визия – смела, красива, невероятна. Не вярвах, че някой ще сбъдне мечтата ми за точно такава, мека и плавна преливка от лилаво към розово, и толкова чисти и наситени цветове. Много ми харесва, много! Изпипана е до съвършенство и това се вижда веднага мисля, на всякаква светлина. Комбинацията от качеството на новите безамонячни бои на Wella Professionals Color Fresh Create Rainbow и професионализма на Виктория Алексиева превръщат и най-смелите цветни мечти в реалност. Това е прекрасно, защото познавам доста хора, които харесват и желаят силни ексцентрични цветове.

С боите Wella Professionals Color Fresh Create Rainbow могат да се направят цялостни визии, кичури, омбрета, акценти и всичко което пожелаете. Има 8 +1  цвята, за всеки вкус и стил. Цветовете могат да са пастелни, леки или много наситени. Те се проявяват на руса или изсветлена предварително коса.

Би трябвало да издържат до 20 измивания, но сами знаете, че това зависи от косата и състоянието и. Една пореста суха коса, каквато е моята, няма да задържи никога толкова време. Вече се измих веднъж и цвета леко избледнява. С Вики ще продължим да следим постоянно как се проявява цвета на косата ми и ще ви показвам в социалните медии какво се случва.

Дойде времето на силните гримове, червила, дрехи, лилави лакове за нокти и въобще люлякови визии и нощи.

В заключение бих желала отново да благодаря на Wella Professionals, Данаил Велков и Виктория Алексиева за новата ми визия и невероятно красивата прическа и цвят, с плавна преливка на косата. Качество, професионализъм, перфекционизъм и грижа за клиентите и аз съм щастлива, че станах част от тях. Не смятам да се разделяме повече. Очаквайте новите ни експерименти и промени във визията на косата ми. Ще ви покажа и шоуто на Wella Professionals, защото беше невероятно.

Салонът на Вики се намира в центъра на София на ул. „Христо Станчев“ №11. Там можете да намерите и всякакви продукти включително и най-новите на Wella Professionals.

Вие бихте ли пробвали цветни акценти или изцяло ярко изразена, цветна коса?

DSC08074

DSC08075

DSC08076

DSC08085

DSC08086

DSC08096

DSC08100

DSC08101

DSC08105

31939637_10211780906502812_7659329150208966656_n

31543719_10211780967464336_3321560628203618304_n

Статията не е спонсорирана и мнението си е лично мое.