IMG_4388

Здравейте приятели,

на 28.10.2017 г. магазин Inglot на бул. “ Ал. Стамболийски“ отпразнува своя първи рожден ден и аз бях гост на партито. Клиент и фен съм на марката, още от отварянето на вратите на първия им магазин в Mall Sofia и се зарадвах много на поканата.

Когато преди година, след изненадващото затваряне на двата им магазина, отново чух новината, че Инглот, който е от 6 години на българския пазар, ще има нов магазин и нов екип, ми стана хубаво, защото много мразя любими продукти да стават недостъпни за мен и да се чудя как да ги поръчвам онлайн. Почитател съм на пазаруването директно от магазини и когато имам възможност винаги така купувам.

IMG_E4421

IMG_4516

Новият магазин е светъл, просторен и на удобно за мен място. Предлагат се познатите ни продукти, както и нови колекции.

Аз съм голям фен на единичните им сенки за очи. Имам две направени палитри, които ползвам често и до ден днешен, въпреки, че съм ги подредила преди около 5 години и след това съм купила поне 50 нови. Едната е с ярки сенки в жълто и зелено, и е незаменима през летния сезон, както и за много силен шарен грим. Другата ми е голяма, с по-базови цветове.

Много ми допада това, че можеш сам да избереш и сглобиш своята палитра сенки, ружове, бронзанти и контури, така че всичките да са напълно използваеми и любими.

Ако нещо се похарчи, вадиш, сменяш със същото или избираш спрямо настроението си нещо съвсем различно и палитрата отново е готова за експерименти или рутинни гримове.

Изкуствените мигли на Inglot са класика, както и продаващото се в магазина лепило Duo. Аз обаче не ползвам и не мога да съм полезна дали са хубави или не толкова. Чувала съм много хубави неща и някога трябва да пробвам, но понеже нося очила ми е трудно да избера подходяща дължина, която да не опира в стъклата и се отказвам.

За пигментите им обаче мога да говоря часове и все прекрасни думи. Обожавам ги! Наситени, плътни, немърдащи с база от клепача ми, докато не ги сваля и в огромен избор от цветове и текстури. Винаги са ме изкушавали най-много от всички продукти в магазина.

Момичета знаят страстта ми към техните пигменти и винаги ми предлагат да пробваме, да ме гримират, да ми покажат нещо ново и различно. Всеки път съм очарована от резултата. Благодаря ви за съдействието и триковете, на които сте ме научили!

IMG_4436

IMG_4422

IMG_4401

IMG_4475

IMG_4408

Култовият Duraline e трансформираща течност, която може да превърне прахообразните сенки на Inglot в кремообразни. С прозрачен цвят той променя текстури, прави нюансите още по-интензивни и изсъхва веднага, за да направи продукта бетон върху кожата. Съчетава се добре не само с продуктите на Инглот, а и с всички други марки и за мен е абсолютно незаменим. Вечен е! Една капка стига за промяна на текстура, което прави количеството му от 9 мл. наистина да не може никога да се изхаби. С него вдъхвам живот и на позасъхнали спирали, очни линии, правя пигментите кремообразни и си създавам червила и ружове. Мултифункционален и супер необходим за мен козметичен продукт, без който не оставам вече много години. Той беше и първият продукт, който купих от магазина, заедно с единична сянка в златно.

Другото първо нещо, което съм направила заедно с Inglot са сините червила. Влюбих се от пръв поглед в тяхна колекция в синьо и взех си едно по-тъмно. Оттогава съм купила няколко и много им се радвам. Нося ги на партита и хората ме свързват с тях. Ексцентрични, модерни и ярки те винаги привличат внимание и са аксесоар, които отличава на подходящи места.

Не на последно място искам да спомена за любовта ми към четките на Инглот, които са с мен от много време и не са мръднали, въпреки абсолютно всекидневното пране, защото аз почиствам задължително четките си след всяко ползване. Суша надолу с космите задължително и внимавам да не мокря много дръжките. Така им се радвам години.

Удобни, леки, практични и със страхотно качество, няма да се изморя да препоръчвам четките Inglot на приятели. Нямам провал с тяхна четка и скоро смятам да си купя показаната на снимката, защото е много мека и удобна. Аз съм силно късогледа и обърнатите четки не ми удрят дръжките си в огледалото, към което доста се приближавам, за да виждам добре грима.

Нямам търпение да пробвам новите им течни матови червила, за които получих страхотни отзиви от приятелки и да споделя с вас как ги намирам.

IMG_E4417

IMG_4495

IMG_4442

IMG_4475

Бъдете живи и здрави и винаги така щастливи, млад екип Inglot. Нека вдъхновението, веселието и блясъка в очите да не ви напуска и не се оставяйте на рутината да убие екстравагантните ви идеи. Бъдете все така позитивни, смели и чаровни! Нека късметът е с вас и да имате много клиенти, на които да показвате таланта си в грима и маникюра.

Неви, разпръсквай чара и красотата си по целия свят и ни дарявай още много рождени дни с усмивка, невероятно дълга  коса и безкрайни крака!

Наздраве! Пожелавам ви успехи и се радвам, че ме поканихте да бъда част от вашия празник!

IMG_4465

IMG_4441

IMG_4409

IMG_4502

Статията не е спонсорирана.