CGLH7138

Здравейте,

преди дни бях поканена на откриването на The Cooffice в Notosgalleries Ring Mall.

The Cooffice е споделено пространство за работа (така нареченият open office или cowork), в което клиентите имат възможността да дойдат, да наемат своето работно място на час, ден или месец (според това какъв абонаментен план предпочитат) и да се възползват от пълният офис капацитет предлаган от пространството, допълнителен бонус към който е и кафе бар.

В The Cooffice може да се намерят освен лично работно пространство с високоскоростен интернет, и всякакъв тип офис услуги като: принтиране, сканиране, графично оформяне на документи, изпращане и получаване на пратки, управление на всякакви проекти и съдействие за изпълнението им (контакти с графични дизайнери, принт компании, видео и фото заснемане и всичко, всичко свързано с успешното реализиране на проекти). Освен това, всяка или почти всяка събота, на място ще се организират различни workshop-ове и активности.

Мястото е страхотно, а партито по откриването му незабравимо, затова реших да ви разкажа по- подробно за него и да ви покажа снимки от самото събитие. Тази статия не е спонсорирана, просто съм очарована от младите момичета с добър бизнес нюх, креативност и неизчерпаема енергия, които представят своите идеи там.

IMG_9360

IMG_9361

IMG_9310

IMG_9371

IMG_9362

В The Cooffice можете да видите красиво представената  специална колекция от тефтери, тетрадки и аксесоари на REMINDART, която имат за цел да даде безкрайно пространство за вашите мисли, планове и мечти. Невероятни са, вижте! Очарована съм от изящните продукти създадени от Reneta Kanevska и екипа и. Подкрепям младите творци и българското производство, подари което съм верен фен на бижутата за бюро REMINDART.

На самото събитие получихме изненада, картички от марката, изписвани персонално калиграфски от Ellie Angelova, която ни развълнува с перото си. Страшно талантлива. Благодаря и за моята картичка, която можете да видите в профила ми в Instagram.

„REMINDERS

Наричаме продуктите ни “reminders”, Защо? Защото тази дума има по-голямо значение и ние я обожаваме. В едно забързано ежедневие, може да стане трудно да поддържаме нашата отдаденост за постигането на целта или мотивацията ни за нови начинания в професионален и личен план. Точно затова тези reminders са винаги до нас, за да поддържат връзката с нашите желания и да ни помогнат да останем фокусирани върху тях, за да продължим пътешествието си към живота, към който се стремим. „

IMG_9378

IMG_9324

IMG_9328

IMG_9335

IMG_9365

IMG_9337

IMG_9338

IMG_9372

Ароматните свещи на I / TEMS са най-любимите ми български свещи, а новата им CAPSULE CANDLE COLLECTION  в порцеланови съдове е истинска наслада. Всичките свещи имат собствено вдъхновение, изписано на кутията. Имам Black Vanilla с

ВДЪХНОВЕНИЕ: DALLIANCE

От английски език „Dalliance” значи краткотрайно, но изпепеляващо увлечение. Именно това витае във въздуха около свещта Black Vanilla.

Другата ми ароматна свещ Fig Leaves е с

ВДЪХНОВЕНИЕ: INGÉNUE

Думата ingénue е с френски произход и означава наивна и невинна млада жена.

Аромат, който те отвежда в топла лятна вечер под звездите. Момент, в който вървиш бос по калдъръмена пътека, скрита под смокинови дървета.

Следващата ми покупка ще бъде Lavander с

ВДЪХНОВЕНИЕ: ETHEREAL

Вдъхновението за аромата идва от английската дума „Ethereal” – нежен, деликатен, ефирен… Едва доловим, почти въображаем.

Lavender е с основна нотка лавандула и нюанси на различни билки. Създава усещането, че сте насред лавандулово поле в красив летен ден.

Ако обичате качествени свещи и не сте ги помирисвали досега, направете го, сигурна съм, че ще се впечатлите от изящните аромати. Аз ги предпочитам и за подаръци, хората много им се радват.

IMG_9385

IMG_9392

Млади прекрасни хора, много весело настроение, отличен кетъринг от Miam, вкусен сладолед от Gelato&Latte и чудесна атмосфера превърнаха това откриване в наистина незабравимо преживяване. Много ми хареса и сърдечно благодаря за поканата на собственичката Angela Angelova. Една вдъхновяваща фея, която от години ме радва с неизчерпаемата си енергия, интересните си творчески идеи, развитието и успеха си. Късмет Анджи, звезда си!

Пожелавам успех на The Cooffice, REMINDART, I/TEMS, а вие можете да пробвате как се работи в The Cooffice безплатно цяла една седмица и сами да се вдъхновите от тази приятна атмосфера. В профила ми в Instagram от утре можете да участвате в игра и да спечелите. Успех!

IMG_9336

 

 

VMIJ8310